Kapat
   
©




Stilo Mercekli Far

Sayfa 15/17 İlkİlk ... 51314151617 SonSon
162 Sonuçtan 141-150 Arasındakiler Gösteriliyor
  1. Yukarı Git | #141

    Cevap: Stilo Mercekli Far


    Merakla bekliyorum.güzel çalışmalar.:thumbup:



  2. Yukarı Git | #142

    Cevap: Stilo Mercekli Far


    Selamlar acaba farlarin bize oluru ne olacak? Bende takipteyim


  3. Yukarı Git | #143

    Cevap: Stilo Mercekli Far


    herkes takip te be yaaa

    Fotoğrafları ve Linkleri Görebilmek İçin Mesaj Yazmalısınız. Tıkla ve Ücretsiz Üye Ol!
    Fiat Stilo Türkiye Fan Sitesi - StiloTR.NeT



  4. Yukarı Git | #144

    Cevap: Stilo Mercekli Far


    Aralık ayı sonuna doğru Rabbimin izni ile iyi bir sonuç alarak ve kullanıcı arkadaşımızında oldukca beğendiği Fiat Stilo aracının farlarında kısa hüzme ye yeni nesil Valeo bi-xenon merceklere D1s Philips 4300k xenon ampul ve Gen5 balast,uzun hüzmeye yeni nesil clear lensli Bosch servo bi-xenon merceklerin perdesi uzun hüzmeda sabitlenerek halojen H7 ampul traşlanarak,sis bölümüne Mondeo Mk3 orjinal ceviz xenon merceğinin perdesini düzleyerek h7 ampul traşlanarak takıldı.

    Baktım Her şey mercek olmuş sinyal bölümünede yine Mondeo merceğini kullanarak içine 4 tane amber power led yerleştirdim ve farın orjinal park bölümündeki deliklerede Nude lesn ile power led yerleştirerek gayet güzel bir sinyal bölümü yapıldı.

    Mercek şapkaları 2 parçalı olarak yapıldı.Sis ve sinyal mercek şapkalarıda metalden bir hazır parça kullanıldı.

    Orjinal Bmw U halkaları kullanılarak gündüz farımızıda her bir halkaya 4 x 1 watt smd 3528 kullanarak işlemi bitirdik.Ön çerçevede mecburi olarak kesilmeler yapıldı.Bütün yapısalda oynamalar olduğu siyaha boyamaya karar verildi.



    Bu çalışmada sis mercekleri en çok vaktimi alan kısım oldu.Ve şu an bu farların orjinal yapısında şimdiye kadar yaptığım bütün farlarda olan havalandırma filtre kanalları bu farın Bosch marka olmasına rağmen olmadığını üzülerek anlamış bulunuyorum.Sadece sis bölümü tarafında ne olduğunu tam anlayamadığım 2 tane yaklaşık 1 mm falan genişliğinde iç deliğe sahip bir çıkış var.Mecburi olarak hurda farlardan sökerek hava kanalı filtrelerini bilahire mecburen yerleştirecegim.Sağ far tarafında yaklaşık 3 haftadır falan kullanımda sorun yok ama sol far kısmında arka kısım her yeri kapalı olduğu için nem sorunu oluştu.Şimdilik uzun hüzme kapagı açık şekilde dolaşılıyor.Uzun hüzme kapagında nem kapsülleri ekleniyor.




    Fotoğrafları ve Linkleri Görebilmek İçin Mesaj Yazmalısınız. Tıkla ve Ücretsiz Üye Ol!
    Fiat Stilo Türkiye Fan Sitesi - StiloTR.NeT






    Fotoğrafları ve Linkleri Görebilmek İçin Mesaj Yazmalısınız. Tıkla ve Ücretsiz Üye Ol!
    Fiat Stilo Türkiye Fan Sitesi - StiloTR.NeT






    Fotoğrafları ve Linkleri Görebilmek İçin Mesaj Yazmalısınız. Tıkla ve Ücretsiz Üye Ol!
    Fiat Stilo Türkiye Fan Sitesi - StiloTR.NeT






    Fotoğrafları ve Linkleri Görebilmek İçin Mesaj Yazmalısınız. Tıkla ve Ücretsiz Üye Ol!
    Fiat Stilo Türkiye Fan Sitesi - StiloTR.NeT






    Fotoğrafları ve Linkleri Görebilmek İçin Mesaj Yazmalısınız. Tıkla ve Ücretsiz Üye Ol!
    Fiat Stilo Türkiye Fan Sitesi - StiloTR.NeT






    Fotoğrafları ve Linkleri Görebilmek İçin Mesaj Yazmalısınız. Tıkla ve Ücretsiz Üye Ol!
    Fiat Stilo Türkiye Fan Sitesi - StiloTR.NeT






    Fotoğrafları ve Linkleri Görebilmek İçin Mesaj Yazmalısınız. Tıkla ve Ücretsiz Üye Ol!
    Fiat Stilo Türkiye Fan Sitesi - StiloTR.NeT






    Fotoğrafları ve Linkleri Görebilmek İçin Mesaj Yazmalısınız. Tıkla ve Ücretsiz Üye Ol!
    Fiat Stilo Türkiye Fan Sitesi - StiloTR.NeT






    Fotoğrafları ve Linkleri Görebilmek İçin Mesaj Yazmalısınız. Tıkla ve Ücretsiz Üye Ol!
    Fiat Stilo Türkiye Fan Sitesi - StiloTR.NeT






    Fotoğrafları ve Linkleri Görebilmek İçin Mesaj Yazmalısınız. Tıkla ve Ücretsiz Üye Ol!
    Fiat Stilo Türkiye Fan Sitesi - StiloTR.NeT






    Fotoğrafları ve Linkleri Görebilmek İçin Mesaj Yazmalısınız. Tıkla ve Ücretsiz Üye Ol!
    Fiat Stilo Türkiye Fan Sitesi - StiloTR.NeT






    Fotoğrafları ve Linkleri Görebilmek İçin Mesaj Yazmalısınız. Tıkla ve Ücretsiz Üye Ol!
    Fiat Stilo Türkiye Fan Sitesi - StiloTR.NeT






    Fotoğrafları ve Linkleri Görebilmek İçin Mesaj Yazmalısınız. Tıkla ve Ücretsiz Üye Ol!
    Fiat Stilo Türkiye Fan Sitesi - StiloTR.NeT




    Araç üzerindeki görünümü çok net değil ama şimdilik elimde bu var.




    Fotoğrafları ve Linkleri Görebilmek İçin Mesaj Yazmalısınız. Tıkla ve Ücretsiz Üye Ol!
    Fiat Stilo Türkiye Fan Sitesi - StiloTR.NeT




    Sinyal ve gündüz farı videosu.


    http://s1135.photobucket.com/user/tamircioktayy/media/MVI_7190_zpsa6b243de.mp4.html







  5. Bu Mesajı Beğenenler
    bravo (14.01.2014) , Nuricim (15.01.2014) , Stil34 (15.01.2014)

  6. Yukarı Git | #145

    Cevap: Stilo Mercekli Far


    Cok güzel olmus bence


  7. Yukarı Git | #146

    Cevap: Stilo Mercekli Far


    Cok guzel calisma elinize saglik


  8. Yukarı Git | #147

    Cevap: Stilo Mercekli Far


    Oktay ustamın eline sağlık.Üç senedir ben kör sürüşü yapıyormuşum bunu özellikle geçen hafta apar topar gece yolculuğuna çıktığımda anladım. Ankaradan Uşak çıkışına kadar sis vardı ve en ufak bir zorlanma yorulma yaşamadım. Aynı yolda eveli sene aynı şartlarda ancak 30km hızla gidebiliyordum. Öte yandan özellikle sis ve yağmurda bırakın yol aydınlatmayı yolda duvar etkisi yapan ve ışık dalga boyu sebebi ile uyku haline sebep olan çakma çin xenonlarım da oldu geçmişte ve ancak bir ay dayanabilmiştim. Demek ki onlar xenon değilmiş. Velhasıl kelam arkadaşlar beni bilen bilir süse aksesuara meraklı biri değilim evet estetik önemli ancak ben bu işlemi yol emniyetim için yaptırdım ve iyi ki yaptırmışım diyorum. Keşke daha önceden cesaret edip girişseymişim bu işe. Tavsiyem şu ki evet estetik önemli ama can herşeyden önemli. Lastiğe silikon sürüp parlatmaktansa kaliteli lastik alın. Kampanaları boyamaktansa kaliteli disk ve balata alın. Double din yerine de far yaptırın ki canınız için harcayın parayı can olmayınca keyife de gerek yok.
    alodan aşittirildi


  9. Bu Mesajı Beğenenler
    Nuricim (15.01.2014) , oktay toker (14.01.2014) , sizo666 (15.01.2014) , tolga (22.01.2014)

  10. Yukarı Git | #148

    Cevap: Stilo Mercekli Far


    güzel çalışma güle güle kullan emeginize saglık


  11. Yukarı Git | #149

    Cevap: Stilo Mercekli Far




    Fotoğrafları ve Linkleri Görebilmek İçin Mesaj Yazmalısınız. Tıkla ve Ücretsiz Üye Ol!
    Fiat Stilo Türkiye Fan Sitesi - StiloTR.NeT

    teferruat - Orjinal Mesaja Git >
    Fotoğrafları ve Linkleri Görebilmek İçin Mesaj Yazmalısınız. Tıkla ve Ücretsiz Üye Ol!
    Fiat Stilo Türkiye Fan Sitesi - StiloTR.NeT
    Oktay ustamın eline sağlık.Üç senedir ben kör sürüşü yapıyormuşum bunu özellikle geçen hafta apar topar gece yolculuğuna çıktığımda anladım. Ankaradan Uşak çıkışına kadar sis vardı ve en ufak bir zorlanma yorulma yaşamadım. Aynı yolda eveli sene aynı şartlarda ancak 30km hızla gidebiliyordum. Öte yandan özellikle sis ve yağmurda bırakın yol aydınlatmayı yolda duvar etkisi yapan ve ışık dalga boyu sebebi ile uyku haline sebep olan çakma çin xenonlarım da oldu geçmişte ve ancak bir ay dayanabilmiştim. Demek ki onlar xenon değilmiş. Velhasıl kelam arkadaşlar beni bilen bilir süse aksesuara meraklı biri değilim evet estetik önemli ancak ben bu işlemi yol emniyetim için yaptırdım ve iyi ki yaptırmışım diyorum. Keşke daha önceden cesaret edip girişseymişim bu işe. Tavsiyem şu ki evet estetik önemli ama can herşeyden önemli. Lastiğe silikon sürüp parlatmaktansa kaliteli lastik alın. Kampanaları boyamaktansa kaliteli disk ve balata alın. Double din yerine de far yaptırın ki canınız için harcayın parayı can olmayınca keyife de gerek yok.
    alodan aşittirildi
    bu son yazdıklarını okuyunca gözümden yaslar döküldü
    dogru deyonda para nirdeee gardaşş


  12. Bu Mesajı Beğenenler
    teferruat (15.01.2014)

  13. Yukarı Git | #150

    Cevap: Stilo Mercekli Far


    Oktay Abi eline sağlık harika iş çıkartmışsın, Yavuz güle güle kullan.






  14. Bu Mesajı Beğenenler
    teferruat (15.01.2014)

Sayfa 15/17 İlkİlk ... 51314151617 SonSon

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Copyright © vBülletin