Kapat
   
©




2014 Yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) Tutarları

Sayfa 1/2 12 SonSon
12 Sonuçtan 1-10 Arasındakiler Gösteriliyor
  1. Yukarı Git | #1

    2014 Yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) Tutarları





    2014 MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ TUTARLARI (MTV)





    Fotoğrafları ve Linkleri Görebilmek İçin Mesaj Yazmalısınız. Tıkla ve Ücretsiz Üye Ol!
    Fiat Stilo Türkiye Fan Sitesi - StiloTR.NeT





  2. Yukarı Git | #2

    2014 Yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) Tutarları


    Zammı gelmiş
    Vatan sağolsun


    iPhone 'den
    Fotoğrafları ve Linkleri Görebilmek İçin Mesaj Yazmalısınız. Tıkla ve Ücretsiz Üye Ol!
    Fiat Stilo Türkiye Fan Sitesi - StiloTR.NeT
    aracılığı ile gönderildi


  3. Yukarı Git | #3

    Cevap: 2014 Yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) Tutarları


    üç senedir 180 in altında ödeyemedim ya la şu stilin 6 aylık vergisini...


  4. Yukarı Git | #4

    Cevap: 2014 Yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) Tutarları


    elimizi nereye atsak zam geldi diyorlar maaş lar hep aynı duruyor (özel sektör)
    vay anasını sayın seyirciler


  5. Bu Mesajı Beğenenler
    uğur (24.01.2014)

  6. Yukarı Git | #5

    Cevap: 2014 Yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) Tutarları


    bu ay yatıracagım 186 tl cik .


  7. Yukarı Git | #6

    Cevap: 2014 Yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) Tutarları


    Vakıf bank GİB üzerinden yapılan ödemeleri 3 taksitte alıyormuş. Diğer bankalar kampanya yapmaya başladılar mı acaba ?


    Fotoğrafları ve Linkleri Görebilmek İçin Mesaj Yazmalısınız. Tıkla ve Ücretsiz Üye Ol!
    Fiat Stilo Türkiye Fan Sitesi - StiloTR.NeT


  8. Yukarı Git | #7

    Cevap: 2014 Yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) Tutarları


    yok yaa, çok zam gelmemiş, 180,5*2 idi. Bu yıl 185*2


  9. Yukarı Git | #8

    Cevap: 2014 Yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) Tutarları


    Bugün yatırdım 187.5 tl cik , ziraate 6 ay taksitlendirdim.


  10. Yukarı Git | #9

    Cevap: 2014 Yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) Tutarları




    Fotoğrafları ve Linkleri Görebilmek İçin Mesaj Yazmalısınız. Tıkla ve Ücretsiz Üye Ol!
    Fiat Stilo Türkiye Fan Sitesi - StiloTR.NeT

    CeNqaWeR - Orjinal Mesaja Git >
    Fotoğrafları ve Linkleri Görebilmek İçin Mesaj Yazmalısınız. Tıkla ve Ücretsiz Üye Ol!
    Fiat Stilo Türkiye Fan Sitesi - StiloTR.NeT
    elimizi nereye atsak zam geldi diyorlar maaş lar hep aynı duruyor (özel sektör)
    vay anasını sayın seyirciler
    Nerde hata yapıyorsunki?

    Fotoğrafları ve Linkleri Görebilmek İçin Mesaj Yazmalısınız. Tıkla ve Ücretsiz Üye Ol!
    Fiat Stilo Türkiye Fan Sitesi - StiloTR.NeT



    Senin sektör sana değil de daha çok patronuna özel sanırım.

    Fotoğrafları ve Linkleri Görebilmek İçin Mesaj Yazmalısınız. Tıkla ve Ücretsiz Üye Ol!
    Fiat Stilo Türkiye Fan Sitesi - StiloTR.NeT



  11. Yukarı Git | #10

    Cevap: 2014 Yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) Tutarları




    Fotoğrafları ve Linkleri Görebilmek İçin Mesaj Yazmalısınız. Tıkla ve Ücretsiz Üye Ol!
    Fiat Stilo Türkiye Fan Sitesi - StiloTR.NeT

    Serkan - Orjinal Mesaja Git >
    Fotoğrafları ve Linkleri Görebilmek İçin Mesaj Yazmalısınız. Tıkla ve Ücretsiz Üye Ol!
    Fiat Stilo Türkiye Fan Sitesi - StiloTR.NeT
    Nerde hata yapıyorsunki?

    Fotoğrafları ve Linkleri Görebilmek İçin Mesaj Yazmalısınız. Tıkla ve Ücretsiz Üye Ol!
    Fiat Stilo Türkiye Fan Sitesi - StiloTR.NeT



    Senin sektör sana değil de daha çok patronuna özel sanırım.

    Fotoğrafları ve Linkleri Görebilmek İçin Mesaj Yazmalısınız. Tıkla ve Ücretsiz Üye Ol!
    Fiat Stilo Türkiye Fan Sitesi - StiloTR.NeT

    tam aksine ilaçlarda her ay fiyat dususu oluyor benim depodan 10 tlye aldıgım ilaç 1 ay sonra satısı 9,50 dusuyor eczacı kutu basına 50krs zarar ediyor size az gibi gelir ama 100 kutu da tum karın gidiyor bakma eski eczacılar parayı vurmus simdikiler surunuyor

    <<< Son Mesajın Eklenme Zamanı : 24.01.2014 08:30 >>>

    hatamıza gelince heralde bizi bu hale getiren dıs ticaretten anlamamamız diyorum turkiye gibi bir ülkede dısardan pirinç almak dısardan patates almak yada imkanımızın oldugu bir cok seyi dısarıdan ithal etmek bana cok sacma geliyor ben buna bağlıyorum






Sayfa 1/2 12 SonSon

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Copyright © vBülletin